— Çfarë mund të dëmtojë nyjet në bërryla — Trupi intra-articular në nyjen e gjurit. Prishje në nyjet e gishtave Read More

Dallimi midis artritit dhe artrozës së duarve është kolagjenit glucosamine chondroitin. Dhimbjet e gjurit të përbashkët që shëron doktori. Bursiti Read More