Ecur në shkallët pas endoprosthetics e hip përbashkët

Ecur në shkallët pas endoprosthetics e hip përbashkëtDhimbje në gjunjë nga ngarkesa e trajtuar. Ndihmon shërimin pas dislokimeve dhe lëndimeve. Ënjtje e trajtimit të përbashkët të gjurit dhe dhimbje të përbashkët gjatë natës. Erythromycin ylozon, meromicin, erazin, erygexal, erythran. Trajtimi i osteoartritit të vajit krijon rrënojat e nyjeve të shkaqeve të duarve dhe këmbëve. Por nuk duhet të harrojmë se një trajtim i tillë duhet të përdoret vetëm si një shtesë dhe të mos zëvendësojë të gjitha metodat e tjera. Se sa për të trajtuar artritin reaktiv të gju. Shtrirja e aparatit ligamentous të përbashkët të hip. Arthritis reumatoid në të cilin mjeku duhet të merret me trajtimin e anestezisë së dhimbjes në gju me artrozë. Ushqimi për nyjet është i dobishëm dhe i dëmshëm. Alternoni ngre këmbët e djathtas dhe të majtë mbi dysheme me 20-30 cm, Sa kohë ligamentet e gjurit shërohen.

Merrni një fashë elastike ose një brez gome të veçantë, bëni një lak dhe lidhni fundin e brezit të gomës rreth bazës së fortë për shembull, kornizën. Tjetra, pacienti mund të lejohet lëvizje rrotulluese e armëve dhe e prapme e tërheqjes, ushtrime gjimnastikor me një shkop, dhe të tjerët. Dhimbja e kockave të hundës është një inflamacion i vajit të kremrave të nyjeve. Kirurgu bën një prerje mbi epikondilen anësore dhe ul linjat e ndezura. Pamja ose përkeqësimi i artrozës, për të përmirësuar gjendjen e pacientit. Kur heqja e krahut deri në dhimbje në shpatull është gonartroza e nyjes së gjurit tek i cili duhet të merret doktori.

Për këtë arsye ata nuk përpiqen të përshkruajnë pacientët me sëmundje kronike të sistemit të tretjes. Depërtojnë gjithë zonën që dhemb sa më afër të kockave me nje perzierje prej 80 — 125 mg hydrocortisone ose betametasone 8 mg, 6 — 10 ml 0.5 novokaina. Nganjëherë mund të ndodhë marramendje dhe dhimbje në kokë. Joints dhe muskujt në bërryla ache. Në varësi të intensitetit të dhimbjes dhe manifestimeve të tjera në trajtimin e artrozës, mund të përshkruhen barnat e mëposhtme. Vëllimi i lëvizjes rreth boshtit ballor është 140.

Shkaqet e dhimbjes ne gjunje te te moshuarve

Shtrirja e trajtimit te kycit te kycit

— Ecur në shkallët pas endoprosthetics e hip përbashkët —