Gonartroza e përbashkët e gjurit është kirurgjikale

Gonartroza e përbashkët e gjurit është kirurgjikaleMetodat alternative përfshijnë arthroplastinë, osteotomi korrigjuese të kofshës dhe këmbës së ulët, artrodeza. Amanita në alkool për trajtimin e nyjeve. Për të eliminuar këtë defekt, pajisja ose pajisja përdoret më shpesh. Balta blu në trajtimin e artritit. Ushtron në ujë për nyje në gju. Këto janë droga të tilla si stugerone, pentoxifylline. Udhëzime praktike mbi ortopedike shtepi botuese mjekësore shtetërore, Leningrad, Moskë, 1930. Ngurtësi në trajtimin e përbashkët të gju me mjetet juridike popullore. Dhimbje në gju me zbehje.

Ushtrime për artrozën e përbashkët të përkohshme. stërvitje gjoks width pulldown grip shpatull, përsëri për të mbajtur pikërisht në fileto mishi fort nuk varem 2 12. Akulli duhet të aplikohet për 5-7 minuta me një interval prej 10 minutash, nga pesë në dhjetë herë. Nga bimët bëjnë decoctions, të cilat mund të shtohen në banjot e ngrohtë, të bëjë me të fasha, ointments. Trajtimi i artritit me zgjidhje të kripur, të cilën mjeku është i angazhuar në nyjen e nofullës. Hapi i ardhshëm është të mësosh se si të thyesh shpinën si duhet. Analgesics janë caktuar për të eleminuar dhimbjet në këtë grup të barnave mund të jetë ketanol, ibuprofen, etj ketarol.

Te ushqyerit e sportit per riparimin e perbashket

y. Kur shtypni në higromën e formuar kohët e fundit, përmbajtja e saj shkon në zgavrën e përbashkët, dhe ajo vetë bie. Ushqime të tilla, si dhe alkool, shpesh shkaktojnë përkeqësime të coksartrozës. Spondylitis ankylozing crunching në nyje. Ku është e mundur të bëhen injeksione të acidit hialuronik në nyjen e gjurit. Kjo mund të rrisë temperaturën e lëkurës mbi nyjet dhe ka një rritje të përgjithshme në temperaturën e trupit. Kur këto forca janë të tepruara ose përsëriten shpesh, ind lidhës mund të shtrihet ose të thyhet. Prapa dhe këmbët drejt, duke treguar gjoks në gjunjë, dhe pastaj të kthehet në stomak. Nëse erozioni ndodhet pranë kërcit, atëherë në këtë rast ekziston një kufizim i lëvizshmërisë. Nëse nyjet e falangazhit të gishtave vuajnë.

Dhimbje ne muskujt dhe nyjet e shkaktarit

— Gonartroza e përbashkët e gjurit është kirurgjikale —