Metodat popullore të trajtimit të artritit të nyjeve të gjurit

— Metodat popullore të trajtimit të artritit të nyjeve të gjurit —

Metodat popullore të trajtimit të artritit të nyjeve të gjuritTrajtimi i nyjeve me sode zvogëlon nyjet si një trajtim. Termometri nuk do të zbresë menjëherë, por pas 30-40 minutash. Sa shpejt për të hequr inflamacion në të përbashkët. Dhimbja në nyjet e vogla të këmbëve është lëvizja e përbashkët metasparale phalangeal. Metodat e ndikimit të jashtëm, të cilat tashmë janë përmendur më lart, dhe phytotherapy. Me një shkallë të lartë të aktivitetit të artritit reumatoid, terapia fizike është kundërindikuar, me kufizim të moderuar. Sot, sëmundjet e ndryshme të shpinës dhe nyjeve janë mjaft të zakonshme.

Numri i pacientëve që vuajnë nga kjo sëmundje po rritet vazhdimisht. Tumori i përbashkët i vetëm gishtit të tenosynovitis de kervenna shqetëson si burrat ashtu edhe gratë në çdo moshë. Nëse gju i dhemb dhe crunches, ju mund të marrë arthrosis ose artrit. Nga dhimbjet në nyje dhe shtrirje. Shtresat ortopedike zvogëlojnë ngarkesën, nxisin shërimin e strukturave të dëmtuara, ulin sindromën e dhimbjes.

Gjatë një qëndrimi në pyllin gjetherenor, duhet të zgjidhni veshje të përshtatshme që mbulon të gjitha pjesët e trupit dhe këpucët e përshtatshme. Izoloni 2 harqe të këmbës gjatësore dhe tërthore. Por kjo ndodh vetëm nëse ka glukozamin dhe chondroitin në trupin e këtyre substancave. Siç kemi shkruar tashmë, forma të ndryshme të përdhes janë rezultat i akumulimeve të mbetjeve acide në nyje. Merrni vitaminat dhe mineralet, si dhe përgatitjet që përmbajnë elemente kalciumi dhe gjurmë të tjera, të nevojshme për zhvillimin e plotë të nyjeve. Joints në shpatullat dhe gju gju. Sipërfaqja e brendshme e nyjeve të gju është agjëruar. Ato mund të përdoren gjithashtu në formën e kremrave ose xheleve për t’u zbatuar në lidhjen e dhimbshme të paktën 3 herë në ditë. Përveç kësaj, në disa mënyra ato gjithashtu kanë një efekt të dobishëm në qarkullimin e gjakut të zonës së dëmtuar.

Vendosja e nje fashe breshkash ne nyje

Ngarko ne te perbashket me perdhes

Nyjeve të mëdha të krahëve dhe këmbëve janë duar-pushimi, artroza, por ndonjëherë ata sëmuren befas. Sëmundja e nyjeve të nofullës së përkohshme në këmbë të emrit.